Premium Tech este o companie din Romania care ofera echipamente si servicii pentru activitatea de reparare si intretinere a autovehiculelor.

Din 2007 si pana in prezent ne-am dezvoltat constant numarul furnizorilor si am reusit sa acoperim o gama completa de echipamente necesare intr-un atelier auto.

Premium Tech asigura montajul, punerea in functiune si service a echipamentelor atat in perioada de gaarantie cat si post garantie.

Premium Tech va ofera:

 • gama completa de echipamente si utilaje;
 • piese de schimb si accesorii pentru echipamentele si utilajele importante de noi precum si alte echipamente si utilaje existente pe piata;
 • servicii de proiectare si consultanta pentru ateliere noi si modernizarea atelierelor existente;
 • intretinere si service pentru echipamentele si utilajele importante de noi precum si alte echipamente si utilaje existente pe piata;
 • solutii complete si suport tehnic personalizat nevoilor dumneavoastra;
 • vizite periodice pentru revizia utilajelor pe baza de contract.

 

Istoria noastra

In anul 2007 patru ingineri, care formau departamentul tehnic al unei companii (in care nu se punea accent pe intretinerea echipamentelor ci numai pe vanzarea acestora), hotarasc sa infiinteze o firma care sa satisfaca cerintele clientilor in materie de consultanta si intretinere a echipamentelor pentru ateliere auto. Asa a luat nastere PREMIUM TECH.

In anul 2008 firma demareaza procedurile de autorizare in domeniu, obtinand astfel acreditari din partea Biroului Roman de Metrologie Legala pentru montarea, repararea si intretinerea mijloacelor de masura (analizoare de gaze de esapament, opacimetre, standuri de franare, standuri pentru verificarea geometriei rotilor) si din partea ISCIR pentru montarea, intretinerea si repararea elevatoarelor auto cu sarcina maxima de 40 tone.

Daca la inceput  activitatea de baza a firmei era montarea, repararea si intretinerea echipamentelor din domeniul serviciurilor auto, ca urmare a numeroaselor cereri venite din partea clintilor multumiti de serviciile noastre  incepem sa importam propria gama de echipamente. Incepand cu septembrie 2008 firma noastra devine reprezentant oficial in Romania a mai multor producatori printre care: Avl Ditest, Herrmann, Simpes-Faip, Unimetal, Cattini, Mazzola, Ami Automotive, Guernet, La Padana, Butler.

Obiective

Pe piata echipamentelor pentru atelierele auto este o mare problema lipsa pieselor de schimb, serviciilor de post vanzare, respectiv de personal calificat la multe din echipamentele vandute. De aceea inca de la infiintare , Premium Tech s-a dezvoltat ca o firma menita sa ofere servicii de vanzare echipamente si piese de schimb de la furnizori cu standarde de calitate ridicata, precum si consultanta pentru achizitionarea echipamentelor de service.

Valorile unei societăți reprezintă promisiunea acesteia către piață, către acționari și către cetățeni.
Principiile etice ale companiei, practicile de afaceri, stilul de comunicare, precum și comportamentele managerilor și colaboratorilor acesteia reflectă aceste valori.
Valorile firmei Premium Tech sunt valorile cu care s-a inconjurat și au fost vizibile încă de la înființarea Premium Tech și au fost întotdeauna o parte importantă a succesului său.
Este necesar ca aceste valori să continue să existe și să fie diseminate prin acțiuni zilnice.

 • Sa fim perceputi ca un partener care ofera cele mai bune solutii pentru clienti
 • Optimizarea calitatii serviciilor noastre
 • Realizarea unor parteneriate solide cu toti colaboratorii
 • Selectarea riguroasa a celor mai buni furnizori
 • Suport tehnic asigurat de o echipa de ingineri cu experienta de peste 15 ani
 • Raspuns promt la nevoile clientilor
 • Prezenta pe piata si servicii de calitate ne-au asigurat evolutia de pana acum
 • Motorul dezvolatarii firmei Premium Tech este si a fost implicarea intregii echipe, motivatia si atentia  acordata clientului